HTML

marsbéli krónikák

Friss topikok

  • zsuzska169: Mindenkinek most? :D Miközben töltött a oldal, arra gondoltam, hogy vajon milyen nehéz lesz elolva... (2019.05.05. 09:24) A közös munka öröme
  • HoldViola: Régen jártam nálad, így csak most olvasom, mélyen egyetértek, és sajnos átérzem, én ugyanígy járta... (2018.03.25. 21:49) Welcome to the machine
  • dívamacska: @zsuzska169: Csak most láttam, amit küldtél. Ez az ember remekül ismeri a macskákat:-) (2017.12.16. 11:18) Black Friday
  • Raven1975: A sírás környékez, szegény pára, mennyire lehet sajnálni. Évtizedeken keresztül hazugságban élt, c... (2017.11.20. 21:51) WTF?
  • Untermensch4: @John Doe3: "nem a kutyákkal van feltétlenül baj (bár néha azokkal is), hanem a kutya-gazdája rend... (2017.03.27. 15:16) Ne nyúlj hozzá, megharap!

Címkék

2004.08.26. 14:47 dívamacska

Most jövök a konyhából, ahol megint felidegesítettem magam, nevezetesen a "szén-dioxiddal enyhén dúsított" típusú ásványvízen. A túlcivilizált és túlkomformizált társadalmakra jellemző tipikus melléktermék, melynek létezését a világon semmi nem indokolja azon túl, hogy legyen még egy szar a piacon, ez pedig az én számomra nem jelent elégséges okot. Döntsük már el, basszus, hogy buborékosan vagy anélkül isszuk-e azt a kurva vizet, minek hatszáz átmenet? Komolyan attól tud egy cég megmaradni a piacon, hogy egy csomó felesleges és erőltetett módosulatát hozza ki egy terméknek? Tényleg van, aki komolyan elmorfondírozik azon, hogy az "enyhén hullámos, még nem göndör" vagy a "kicsit erősebben hullámos, már majdnem göndör" hajra való két sampon közül melyiket válassza? Mikor hitették el az emberekkel, hogy ez jelenti a választékot, és hogy nekik erre szükségük van?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marsbeli.blog.hu/api/trackback/id/tr515333817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása