2004.08.27. 12:58 dívamacska
Azt is megfejteni vélem, miként készül a szén-dioxiddal enyhén dúsított víz. Ha simán kevesebb szén-dioxidot nyomnának bele, azzal bizonyosan nem tudnák elérni azt a hatást, hogy a víz ízéről az jusson eszünkbe, hogy ezt az üveget valószínűleg lecsavart kupakkal kint felejtették a napon 4-5 órára. Ezért azt csinálják, hogy a rendes bugyborékos vizekről letekerik a kupakot, kirakják őket a napra 4-5 órára, visszacsavarják a tetőt, és voilá, máris fóliázható hatos csomagba!
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://marsbeli.blog.hu/api/trackback/id/tr845333818
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.