HTML

marsbéli krónikák

Friss topikok

  • zsuzska169: Mindenkinek most? :D Miközben töltött a oldal, arra gondoltam, hogy vajon milyen nehéz lesz elolva... (2019.05.05. 09:24) A közös munka öröme
  • HoldViola: Régen jártam nálad, így csak most olvasom, mélyen egyetértek, és sajnos átérzem, én ugyanígy járta... (2018.03.25. 21:49) Welcome to the machine
  • dívamacska: @zsuzska169: Csak most láttam, amit küldtél. Ez az ember remekül ismeri a macskákat:-) (2017.12.16. 11:18) Black Friday
  • Raven1975: A sírás környékez, szegény pára, mennyire lehet sajnálni. Évtizedeken keresztül hazugságban élt, c... (2017.11.20. 21:51) WTF?
  • Untermensch4: @John Doe3: "nem a kutyákkal van feltétlenül baj (bár néha azokkal is), hanem a kutya-gazdája rend... (2017.03.27. 15:16) Ne nyúlj hozzá, megharap!

Címkék

2009.06.19. 13:52 dívamacska

A sírógörcs és a dühroham váltakozva kerülget, ahányszor megpillantom hazai szépirodalmunk új csillagának, Fejős Évának a képét a metróban, és mivel kábé félméterenként van az ellenszenves, felnőtt-nő-létemre-sikerült-megőriznem-a-kislányos-bájomat-hát-nem-nagyszerű? típusú, óvodás hajjal keretezett fejével kitapétázva a metró, a hormonrendszerem szélsőséges hullámzása fog záros határidőn beül a sírba tenni, az ziher. Az első regényéből (ha-ha) sikerült elovasnom kettő, azaz kettő darab oldalt. Ennek alapján, ha elnéző kritikus akarok lenni - és miért ne akarnék, az én szívem sincs kőből - azt mondanám, egy tehetségtelen hároméves szintjén mozog az íráskészsége meg a gondolkodásmódja is. Meggyőződésem volt, hogy gúnyos kacaj kíséretében fog két hónapon belül távozni a színről, a kiadó meg szívhatja a fogát az óriásplakátokba tolt pénze miatt. És erre bazdmeg, harmadik alkalommal öntik teli vödörből a fejünkre azt a híg fost, amit ez a picsa maga alá eresztett! Ki kúrja ezt? És milyen cím az 2009-ben, 120 évvel a Briget Jones után, hogy Csajok? Hol élt ez az elmúlt húsz évben? És az a rózsaszín borító, te jó ég, felnőtt nők a célközönség, bakker! Vagy ilyenek ma a felnőtt nők? Pofám leszakad.

És ez mind semmi: ma felfedeztem a plakáton egy új részletet a szörny feje felett. Ezt a kérdést szegezi nekünk: Akarsz a barátnőnk lenni?

Kedves Éva, azt hiszem, nem vagyok egyedül vele, ha azt mondom: a faszom akar a barátnőtök lenni. És ezzel még mindig jóval nőiesebb voltam, mint te valaha leszel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marsbeli.blog.hu/api/trackback/id/tr635334991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása